Verhuur transport

Vacature Werkplaats teamleider

Werkplaats teamleider

Nijkerk
Fulltime

Ben jij een echte aanpakker, hou van mooie uitzichten en van metaal. Dan kun jij je hart ophalen als werkplaats teamleider bij ons mooie innovatieve bedrijf.

Bomecon is een gezellig familiar bedrijf die op grote hoogte presteert, jij ook?

Algemeen

Ben jij iemand van aanpakken en coördineren. Vind je het leuk om in de werkplaats mee te helpen, mensen te begeleiden en eindverantwoording over het voorbereiden, samenbouwen en onderhouden van onze hijsinstallaties (incl. zware machinebouw en speciale staalkwaliteiten) en toebehoren te hebben?

Daarnaast wil je niet altijd op de locatie maar ook eens een frisse neus halen op locatie, bij het opbouwen en in bedrijfstellen van hijsinstallaties, bij het begeleiden en mede uitvoeren van projecten en dit alles binnen de te waarborgen kwaliteitsnorm.


Jouw taken

Je wilt graag met het team aan de slag en je wordt enthousiast van het begeleiden van het constructiewerk en de assemblage op verhuurafdeling. Daarnaast beoordeel je het werk op kwaliteit en beoordeelt de productietekeningen en neemt deze ter uitvoering wekelijks door met de engineers. 

Als teamleider begeleid je de samenbouw van het materieel, coördineert deze en draagt zorg voor de eindcontrole incl. het testen/keuren van de hijsmaterialen.

Voor de rust in de werkplaats coördineer je de binnenkomende goederen door middel van een ingangscontrole en zorgt voor de registratie hiervan. Inventariseert en koopt de werkvoorraad (onderdelen en bevestigingsmateriaal) in.

Buiten de deur is het regelmatig nodig om op locatie materieel op te bouwen en/of instructie te geven en biedt je ondersteuning bij het oplossen van storingen op locatie. Dit alles met aandacht voor veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.


Wat we vragen

Het belangrijkste is jouw enthousiastme en de bereidheid om je de functie eigen te maken. Het product is zo uniek dat je hier gaande weg in onderlegt.

Je gaat niet bij de pakken neerzitten als het onverhoopt wat tegenzit of er veel tegelijk geregeld moet worden.  

Enkele zaken zijn wel nodig voor het juist kunnen uitvoeren van de werkzaamheden:

  • Certificaat VCA
  • MBO werktuigbouw (met een aantal jaren werkervaring) of HBO werktuigbouw
  • Heftruckrijbewijs
  • Rijbewijs BE
  • Engels en Duits communiceren
  • Geen hoogtevrees

Wat we bieden

Een leuke job binnen een internationaal georiënteerd technisch bedrijf!
BE rijbewijs halen binnen het bedrijf
Gezellige & informele werksfeer.
Mooi ingerichte werkomgeving en werkplek.
Korte communicatielijnen.
Uitstekend salaris conform de CAO (klein metaal).
Pensioenregeling
25 vakantiedagen op jaarbasis bij fulltime dienstverband
Reiskostenvergoeding
Doorgroeien is bij ons goed mogelijk


Solliciteren
Sollicitatieprocedure