IMG_0079.jpg

Samen staan we sterk!

Onze partners

"Samen werk maakt ons sterk", is een mooi gevleugelde uitspraak en in alles erg waar. In een wereld waarin het ons streven is om veiligheid en efficiëntie bij het hijsen te vergroten, is het fijn als je partners kunt vinden die dezelfde waardes hebben.

Voor de internationale markt hebben we samenwerkingsverbanden met bedrijven die deze visie onderschrijven.

Robusta Gaukel

Al lange tijd werken we in Duitsland samen met Robusta Gaukel: een onafhankelijk familiebedrijf in de ankertechniek. Samen met hun ervaren bouwtechnici helpen we u in de planningsfase van uw bouwproject en we blijven aan uw zijde bij de voorbereiding van het werk, tot aan de daadwerkelijke bouw. Het productassortiment omvat praktisch alle producten die nodig zijn voor uw gehele bouwplaatsinstallatie.

Al meer dan 50 jaar beproefde kwaliteit!

Vita Industrial

Zij creëren intelligente hefoplossingen die de controle, het vermogen en de veiligheid van lastwerkzaamheden aanzienlijk verbeteren, zodat u veiliger kunt werken, sneller kunt heffen en kosten kunt besparen. Geavanceerde technologie houdt ladingen stabiel en vermindert vertragingen door weer en wind. Houdt werknemers uit de gevarenzone en vermindert de noodzaak voor taglines. Plaats picks met ongeëvenaarde precisie tot op een afstand van 600 meter.

Bomecon heeft met Vita Industrial de Maxi-steker 2 10.000 gekoppeld met de Vita Load Navigator om zo een optimale oplossing te hebben om de last op de juiste manier in te steken op een met GPS gecontroleerde manier. Na de testen is dit een enorm succesvolle manier van werken op een bouwplaats waar de bewegingsruimte taakstellend is. Iets wat in de huidige hoogbouw steeds vaker voor komt.