20210308_145858_resized.png

Nieuws & updates

4D Balancer in standaard.JPG
20 januari 2023
NIEUW! 4D-Balancer

Gepatenteerde nieuwe oplossing om recht te hijsen en plaatsen!

De Balancer 4D maakt het mogelijk om de last over 4 parten af te stellen. Hierdoor kunnen nog complexere objecten toch recht gehesen en geplaatst worden. Dit alles wordt gedaan met behulp van radiografische bediening, waardoor er vanaf een veilige afstand gewerkt kan worden.

Door het kunnen sturen op 4 punten zorgt de Balancer 4D ervoor dat de last te allen tijde horizontaal onder de kraanhaak komt. Het sturen kan per zijde (twee kettingen) of indien nodig per ketting.

Door de opmars van steeds grotere prefab elementen en woonunits voorzien van keuken of badkamer, zal het zwaartepunt niet langer in het midden liggen en zullen deze elementen en units niet recht onder de kraanghaak hangen. Hiervoor is Balancer 4D de ideale oplossing bij het hijsen en plaatsen. Door de Balancer 4D toe te passen kunnen de units rechtgesteld worden vanaf een veilige afstand en vervolgens makkelijker geplaatst worden. Vaak mogen de hijspunten van de elementen of units ook niet scheef belast worden voor deze situaties kan de Balancer 4D gecombineerd worden met een raamwerkevenaar, om zo het plaatsen toch mogelijk te maken. 

De Balancer 4D is er momenteel als 15 Ton uitvoering. Binnenkort komt er ook een 28 Ton Balancer 4D bij. 

ook interessant: