20210308_145858_resized.png

Nieuws & updates

Wonderwoods
20 januari 2023
Bomecon bouwt mee aan een groene oase in het centrum van Utrecht!

Wonderwoods, een ongekend project met groen als de kernwaarde

Het wordt een groene oase in het nieuw te ontwikkelen gebied. De balkons en gevels van de gebouwen zijn beplant met een verticaal bos. Het project is geïnspireerd op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het haalt 75.000 bloemen en struiken, zo’n 30 verschillende diersoorten en 300 bomen naar de binnenstad van Utrecht. Het gebied wordt autovrij en onder Wonderwoods komt een eco- en waterbuffersysteem dat het water vanaf de gebouwen opvangt en bij regen 150.000 liter water gefaseerd kan afvoeren.

Wonderwoods is bekroond als het beste Mixed-Use project van Nederland & Europa door de European Property Awards.

In de voorfase voor de bouw is er veel overleg geweest voor de realisatie van een uniek project in Utrecht.

Wonderwoods, bestaande uit 2 torens, is veel meer dan enkel een gebouw. Hier komen alle aspecten van het leven samen: wonen, werken en recreëren.

Bomecon levert hier alle specialistische hijsmiddelen van I-Boom 12, 2 type tafelhaken, spreader met hijsjuk, div. evenaren, laadbordes, Maxi-stekers-2 15.000 tot  verdere hijstoebehoren. 

Wij hebben nu alle mogelijkheid om de gehele verhuurvloot (welke voorradig is) aan u te laten zien. Mocht u geïnteresseerd zijn om een keer langs te komen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij heten u van harte welkom op Rijnerf 9, bedrijventerrein de Flier te Nijkerk.               

ook interessant: