contact foto

Challenging service

Bomecon klantenservice

Wij zetten hoog in om de juiste ondersteuning en service te bieden. Vanaf het moment dat u met een vraag zit tot aan de juiste oplossing op locatie.

Bij of na de levering kunnen onze instructeurs ondersteunen bieden bij de ingebruikname of door middel van hijsbegeleiding. Dit geeft net dat extra stukje know-how waardoor het project soepel verloopt. 

Bij hijsverstoringen garanderen we binnen 24 uur contact om de situatie door te spreken en te beoordelen welke oplossing te beste past. 

Zo kunt u weer snel aan de slag met de werkzaamheden. 

Onze afdelingen:
Verhuur afdeling
Verkoop & Verhuur

Heeft u vragen of wilt u advies over het ingehuurde of het gekochte hijsmaterieel?

Engineering
Engineering

Laat ons meedenken bij speciale hijssituaties en ontvang advies over de mogelijkheden!

Slijpen werkplaats.jpg
Productie

Iets op maat laten maken of uit ons assortiment?

Keurmeester
Keuringen en Certificeren

Interesse in een keuring op locatie of in onze werkplaats. Wij adviseren u graag.

Bomecon 069.jpg
Administratie

Zoek u uitleg over een factuur of contact met onze administratie?

Veelgestelde vragen:

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat tussen het bestelmoment en de levering vertraging in de planning ontstaat door bijvoorbeeld het weer of bij vertraagde leveringen van de elementen. Neem direct contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of het product beschikbaar is in de nu wenselijke periode en we de huurperiode kunnen verschuiven (max. 14 dagen). 

Zit er maatwerk in de opdracht dan zal deze kosten wel worden gefactureerd  

Wat geeft de I-Boom aan qua accu? Heeft u deze aan de lader gezet gedurende de nacht? Vaak zit het probleem in het laden van de I-Boom. U kunt de I-Boom gedurende de dag gebruiken en deze gedurende de nacht weer opladen zo ben u ervan verzekerd dat de I-Boom de optimale werking blijft geven. Wil de I-Boom niet aan ondanks dat de I-Boom goed geladen is en er wel een groen licht op de machine brandt? Controleer dan of de afstandbediening het doet. Ook deze bevat een accu die gedurende de nacht dient te worden geladen.   

De lasttabel geeft exact aan wat de last capaciteit van de Combi-steker is ten opzichte van de insteekdiepte.Dit staat in relatie met elkaar en deze gegevens zijn dus cruciaal. Een Combi-steker 2500 kan 2500 kilo op 1 meter insteekdiepte en vol ballast maar als deze gegevens wijzigen wordt ook de belasting anders. Hoe langer de arm hoe minder last de steker kan plaatsen. Check altijd uw lasttabel of vraag om advies bij onze medewerkers! 

Bij projecten die veel hijsuitdagingen hebben denken we graag zo snel mogelijk mee of zo efficient en slim mogelijk de oplossing mede te bedenken. In eerste instantie kijken we naar de mogelijkheden binnen bestaande oplossingen evt. aangevuld met een stuk maatwerk. Het kan ook zijn dat er een oplossing op maat gemaakt dient te worden. Hier wordt een voorstel voor gemaakt en zullen we met u bespreken om zo tot een juiste- en veilige oplossing te komen. 

Om u van een goede oplossing te voorzien hebben we de volgende informatie nodig: De hijssituatie (schets, tekeningen), de last, het zwaartepunt, de insteekdiepte. Zo kunnen we bepalen wat er voor uw situatie de beste oplossing is. We kunnen ook een afspraak maken op locatie voor het doornemen van alle gegevens en het inschatten van de situatie.   

Zodra een artikel wordt geleverd is deze gekeurd en ontvangt u het Certificaat van dit artikel. Het artikel heeft een keuring van een jaar. Indien de huurperiode langer dan een jaar wordt zal het artikel opnieuw gekeurd moeten worden. Bij een koopartikel kan bij aankoop al direct een onderhouds- en keuringsovereenkomst worden afgesloten zodat dit direct geborgd is.

Heeft u te maken gehad met een calamiteit waarbij het huurartikel betrokken is geweest. Dan dient het artikel ook te worden herkeurd. Zo kan er een veiligheidsgarantie worden gewaarborgd. Bel ons zodra u een keuring nodig heeft.  

Ja, ik download graag de brochure
Mockup_A4_Brochure_2.png