klantgesprek

Challenging Innovation

Verhuur & Sales

Altijd het juiste advies voor uw project!

De architect bedenkt de mooie panden maar voor de realisatie is advies bij hijstechniek wenselijk. Door ons vroeg in het proces te betrekken kunnen we efficientie en een doordachte/veilige werkwijze toepassen. Voor ieder project en voor iedereen in de uitvoering de juiste oplossing.Door de grote breedte in assortiment van hijsmaterieel in huur en koop en de modulaire methode waarmee we ons hijsmaterieelhebben voorzien, kunnen we met onze componenten voor u de juiste hijsoplossing samenstellen. 

In de petrochemie worden processen steeds complexer, ook hier geldt veiligheid voor alles. Voor complexe en zware klussen is Bomecon de juiste partner. 

Onze afdeling verhuur en sales beoordeelt graag de uitdagingen waar de heden ten daagse uitvoering voor staat om zo tot een juist advies te komen. 

Klantgesprek engineering 1
Engineering

Maatwerk op grote hoogte!

Elk project, nieuwbouw of renovatie, is uniek met een eigen uitstraling en karakter. Om deze uniek waarde te kunnen realiseren zijn er, indien nodig, op maat gemaakte hijsoplossingen. We hebben al vele unieke gebouwen het eigen gezicht gegeven door een maatwerk stuk al dan niet in combinatie met een verhuuronderdeel. Voor alle specifieke wensen is er een oplossing. Betrek ons tijdig in het proces om zo het proces efficiënt en kostengunstiger te kunnen realiseren. 

Engineering werk beoordelen.jpg
Keuringen & Certificeren

Veilig werken boven alles!

Veiligheid staat boven alles tijdens het hijsproces. Om dit te kunnen waarborgen wordt al ons materieel gekeurd en voorzien van een keuringscertificaat. Onze keurmeesters zijn opgeleid en getraind door ABOMA en keuren onder het AMTEK systeem. Zo bent u verzekert van veilig en betrouwbaar materieel.

Onze keurmeesters kunnen ook voor u bijdragen aan efficiëntie en kennis op de werkvloer door het hijsmaterieel te keuren op locatie.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Keurmeester
Instructie & Hijsbegeleiding

Kennis zorgt voor veiligheid, Laat ons je opleiden!

Opleiden zorgt voor een verhoging van de veiligheid en efficiëntie bij het werken op hoogte. Zeker als je werkt met (radiografisch bedienbare) hijsgereedschappen en/of hijsmiddelen is kennis van onschatbare waarde. 

Onze instructeurs maken verschil in het opleidingsniveua van uw team. Zij delen hun kennis en brengen efficiëntie op de werkvloer, door het hijsmaterieel te begeleiden of uit te leggen op de bouwplaats of tijdens een test op uw prodcutielocatie. 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bomecon logistiek